Έγκυος η Ζέτα Μακρυπούλια ! Ποιος είναι ο πατέρας…

Life style Ειδήσεις life Τηλεόραση

Είναι έγκυος η γνωστή παρουσιάστρια; Ποιος φέρεται να είναι ο πατέρας του παιδιού της Ζέτας Μακρυπούλια ;

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε δημοσίευμα περιοδικού που αναφέρει πως η Ζέτα Μακρυπούλια είναι έγκυος, ένα χρόνο μετά από τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη !

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού “Yes”, η 44χρονη παρουσιάστρια  Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως είναι έγκυος και βρήκε τον ερώτα στο πρόσωπο ενός  οδοντιάτρου ονόματι, Κωνσταντίνος Δέδες.

Yπενθυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι, η δημοφιλής παρουσιάστρια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσαν, μέσα από δική τους κοινή δήλωση, τον χωρισμό τους.

Έτσι, ένα χρόνο μετά φαίνεται πως η παρουσιάστρια και ηθοποιός ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα στην προσωπική της ζωή.

Ποιος είναι όμως ο Κωνσταντίνος Δέδες και πως γνωρίστηκαν ;

Ο Κωνσταντίνος Δέδες κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου.

Σπούδασε Χειρουργός Οδοντίατρος και από το 2002 διατηρούσε το ιατρείο του στον Ωρωπό, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε  οδοντιατρική κλινική στην Κηφισιά

Αγαπάει τις τέχνες, τα ταξίδια και την ζωή στο κέντρο της πόλης! Η αφοσίωσή του στο επάγγελμα τον έκανε γρήγορα να ξεχωρίσει και έτσι έγινε ο άνθρωπος πίσω από πολλά διάσημα χαμόγελα.

Υπήρξε m;alista ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στη τηλεοπτική εκπομπή Yfsf του Αντ1, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο οδοντίατρος στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, στη στήλη αισθητικών βελτιώσεων!

Υποθέτουμε πως μέσω του ΑΝΤ1 πρέπει να έγινε και η γνωριμία του με τη Ζέτα !