Το τερμάτισε πάλι η Συνατσάκη: Ηχογραφούσε κρυφά δημοσιογράφο !

Life style Ειδήσεις life

Έσκασε καταγγελία βόμβα που αφορά την Μαίρη Συνατσάκη! Με ανάρτησή του λοιπόν γνωστός δημοσιογράφος λέει μεταξύ άλλων ότι η….Μαιρούλα τον «ηχογραφούσε κρυφά» και τελικά διέγραψε όλο το ηχητικό ντοκουμέντο της συνομιλίας με εκείνον. Τι έχει συμβεί;

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Τάσο Μαστρογιάννη, που πριν λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο για την Συνατσάκη και ένα πρότζεκτ της, ονόματι “ProjectSoma”. Όμως το κείμενο αυτό φαίνεται να μην άρεσε στη Μαίρη, η οποία και τον κάλεσε στο τηλέφωνο…

Η συνομιλία τους δεν πρέπει να είχε ευτυχή κατάληξη, έως και να κατέληξε σε καυγά, μιας και όπως υποστηρίζει ο ίδιος, η Συνατσάκη τον ηχογράφησε κρυφά και του έστειλε μετά μέρος του ηχητικού το οποίο και αργότερα φέρεται να διέγραψε.
Ο γνωστός δημοσιογράφος αργότερα, προέβη σε μια καταγγελία για εκείνην με ανάρτησή του στο instagram που έλεγε τα εξής:
” Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε με ένα YouTube video και αποφάσισε να ασχοληθεί με το My Style Rocks και την Κρίστεν Λεωτσάκου, φανατική της οικολογικής μόδας.

«Είναι χαζό με αφορμή ένα show στην τηλεόραση να παρατηρείς κάτι μεγαλύτερο από αυτό και να κάνεις μια κοινωνική αναγωγή; Μπορεί αλλά στο μυαλό μου βγάζει πολύ νόημα» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη και υποστήριξε με πάθος τις ηθικές επιλογές της Κρίστεν Λεωτσάκου που φαίνεται να ενοχλούν τις υπόλοιπες παίκτριες του My Style Rocks καθώς προσπαθούν να τις μειώσουν και να αποδείξουν ότι δεν είναι τελικά αλήθεια όσα λέει.

” Εμείς δε θα ασχοληθούμε με την Κρίστεν αλλά με τη Μαίρη Συνατσάκη και το Project Soma που με μια γρήγορα ματιά στο eshop τους -αλλά και τη βοήθεια της SoulaGlamorous– διαπιστώσαμε ότι η οπαδός της οικολογίας εν γένει, Μαίρη, πουλάει 100% δερμάτινη ζώνη. Να δες κι εσύ εδώ !

“Να ξέρεις πως αν αυτό το link δεν λειτουργεί σε λίγο, θα είναι από το δημόσιο κράξιμο που θα αναγκάσει το brand να αποσύρει το συγκεκριμένο κομμάτι !

Αναρωτιέμαι, πώς υποστηρίζει τόσο φανατικά την ηθική μόδα αλλά δεν το κάνει πράξη στο δικό της brand η Μαίρη; Μήπως η «ανήθικη» είναι η Οικονομάκου; Χιούμορ”…