Το “τερμάτισε” η Συνατσάκη: Δεν υπάρχουν μόνο δύο φύλα και…απαγορεύεται να διαφωνείτε !!

Life style

Ότι η Μαίρη Συνατσάκη την έχει δει μέγιστη Influencer και…εθνική μας ανθρωπίστρια, είναι γνωστό εδώ και καιρό, αλλά φαίνεται πως πλέον το “τερμάτισε” και πέταξε στα σκουπίδια και το profil του καλού παιδιού που καλλιεργούσε τόσα χρόνια και έβγαλε τον πραγματικό αλαζονικό της εαυτό !

Τι συνέβη ; Με αφορμή πρόσφατες αμφιλεγόμενες δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή Καλλίδη περί ομοφυλόφιλων και ομοφυλοφιλίας, βγήκε πρώτη, πρώτη ως υπερασπίστρια αυτών και είπε, χωρίς το παραμικρό επιχείρημα και αντίλογο, πως ο τραγουδιστής λέει βλακείες, πως δυστυχώς υπάρχουν κι’άλλοι άνθρωποι σαν αυτόν (!) και τον ειρωνεύτηκε τραγουδώντας ένα σκυλοσουξεδάκι του !

Προχώρησε λοιπόν σε ένα είδος bulling-με τη συμπαράσταση και κάποιων άλλων political correct και αλληλέγγυων επωνύμων που βγήκαν πιο μετά-σαν αυτό που τόσο σθεναρά λέει ότι το πολεμάει εδώ και χρόνια ! 

H λογική της ήταν περίπου πως εσύ είσαι ένας ασήμαντος σκυλοσουξεδάκιας, σε αντίθεση με εμένα την σπουδαία, κατέχω την απόλυτη αλήθεια και δεν έχεις δικαίωμα να διαφωνείς με το αφήγημά μου, οπότε δυστυχώς και που υπάρχεις !

Για του λόγου το αληθές την επομένη ανέβασε και ένα πιο αναλυτικό βιντεάκι στο κανάλι της στο Youtube με τίτλο “απαγορεύεται να έχεις άποψη” και όπου διαγράφει κάθε σχόλιο διαφωνούντα στα σχόλια, ακόμα και τα πιο πολιτισμένα !!  Έτσι για να χορτάσουμε Συνατσάκικη δημοκρατία και ανεκτικότητα στην αντίθετη άποψη…

Εκεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας αναλύει πως και γιατί απαγορεύεται να διαφωνεί κανείς με το αφήγημα αυτών και των ομοίων της στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και πρέπει να…μιλάνε δημοσίως αυτοί και μόνο αυτοί !

Εκεί βεβαίως που το “τερματίζει” είναι στο ότι υπάρχουν-όπως ισχυρίζεται- όχι μόνο δύο φύλα, αλλά και περισσότερα !! Δηλαδή και…τρίτο και τέταρτο, ίσως και πέμπτο και έκτο !!

Παρέλειψε να μας πει βέβαια ποια επιστήμη τα λέει αυτές της ηλιθιότητες για να… σκίσουν τα πτυχία τους όλοι οι ειδικοί, αλλά δεν βαριέσαι...Δείτε το παρακάτω και τραβήξτε τα μαλλιά σας…

Φυσικά το ότι η Συνατσάκη είναι ψωνάρα, το ξέραμε ή έστω το υποψιαζόμασταν, αλλά διαπιστώνουμε και κάτι άλλο για μια ακόμα φορά. Ότι δηλαδή κάποιες φορές στο όνομα της δημοκρατίας και της προόδου, συναντάμε τις πιο αυταρχικές  και χυδαίες συμπεριφορές και ότι οι φανατικοί πολιτικοορθάκηδες είναι μεγάλοι φασίστες, καθώς θεωρούν πως κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και δεν έχεις δικαίωμα να διαφωνείς μαζί τους.