Τα φαβορί για νίκη στο GNTM

Life style Τηλεόραση

‘Οσο περνούν οι εβδομάδες η αγωνία κορυφώνεται στο GNTM 2019, με τις φήμες να είναι πολλές και τις στοιχηματικές εταιρείες να προσαρμόζουν διαρκώς τις αποδόσεις τους σε ότι αφορά τη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη υπάρχει και μία αποχώρηση, με την τελευταία που αποχαιρέτησε το Next Top Model να είναι η Σαλονικιά Μαρίνα Γρηγορίου. 

Ποια θα είναι η Greece next top model για το 2019; Ποια κορίτσια θα φτάσουν μακριά και θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στις τελικές επιλογές; Ποια θα είναι η επόμενη gntm αποχώρηση;

Μέχρι τώρα έχουν ξεχωρίσει ορισμένα πρόσωπα, που έχουν πάρει καλές κριτικές και θετικά σχόλια από τους κριτές, αλλά ας δούμε τι λένε και τα στοιχήματα…

Πρώτο φαβορί φέρεται να είναι η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία ναι μεν είναι αντιπαθητικός χαρακτήρας και προκλητική, αλλά έχει εμπειρία στο χώρο του μόντελινγκ που δεν έχουν οι άλλες. .

Ακολουθούν η συμπαθής Χαρά Παππά και η Κέισι Μίζιου. Μια υψηλή θέση στην τελική κατάταξη θα αναζητήσει η παιχνιδιάρα Ελευθερία Καρναβά που είχε πάρει το golden pass και μπήκε απευθείας στο σπίτι χωρίς να περάσει την τελική δοκιμασία, ενώ το πιο δυνατό αουτσάιντερ.

Στην ίδια λίστα βρίσκουμε τις Αννα Μαρία Ηλιάδου, Εμμανουέλα Μάινα, Αννα Χατζή και Κωνσταντίνα Φλώρου, οι οποίες θα παλέψουν σκληρά για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.