Τα στημένα καλά κρατούν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο !

Aθλητικά Ποδόσφαιρο

Ότι εξυγιάνσεις και αν ευαγγελίζονται πολιτικοί και παράγοντες και ότι πολιτικές παρεμβάσεις και αν γίνονται, η μπόχα υπάρχει ακόμα, λίγο ως πολύ, στο ποδόσφαιρο και  σε κάποιες περιπτώσεις είναι ορατή και με γυμνό μάτι, όπως είναι ειδικά στη football league (Β’ εθνική).

Το λέμε αυτό διότι σε αυτή την κατηγορία τα στημένα ζουν και βασιλεύουν και οι σεσημασμένες λαμογιομάδες πολύ γνωστές ! Μια από αυτές, ο Απόλλων Λάρισας έχασε μεσοβδόμαδα μέσα στην έδρα τους με 7-0 από τη Λαμία (ομάδα super league) για το κύπελλο. Μόλις χθες έχασε και πάλι στο γήπεδό του, αυτή τη φορά με 3-0 από τον ουραγό της βαθμολογίας Κισσαμικό (και ενώ ο ίδιος ο Απόλλων ήταν δεύτερος στη βαθμολογία)…

Καραμπινάτα στημένα για όποιον έχει γνώση του θέματος και μπορεί να δει και λίγο πιο πέρα από το δάχτυλό του (μάλιστα τα κατήγγειλε σήμερα και ο Κούγιας) και ειδικά το ματς με τη Λαμία στο οποίο θα σταθούμε περισσότερο γιατί ήταν πιο καραμπινάτο.

Εκεί λοιπόν διεξαγόταν ταυτόχρονα και το άλλο ματς του ομίλου μεταξύ ΝΠΣ Βόλου και ΑΕΚ. Όσο αυτό το ματς ήταν στην ισοπαλία, όπως ήταν μέχρι το 63’, η Λαμία αποκλειόταν και μόνο αν ο Βόλος έχανε μπορούσε να προκριθεί, κερδίζοντας με τέσσερα γκολ διαφορά τον Απόλλωνα Λάρισα.

Μέχρι το 63’ τα σκορ ήταν Απόλλων-Λαμία 0-1 και Βόλος-ΑΕΚ 1-1, αλλά σε εκείνο το σημείο η ΑΕΚ σκόραρε δεύτερο γκολ και πλέον η Λαμία μπήκε στο παιχνίδι ! Έτσι από το 64’ και μετά (μεγάλη “σύμπτωση” το λεπτό) η Λαμία όχι μόνο κατάφερε και έκανε το 0-4 που ήθελε, αλλά έβαλε και άλλα τρία γκολ και το ματς τελείωσε 0-7 !!

Η Λαμία λοιπόν προκρίθηκε με αυτόν τον κραυγαλέο τρόπο και προφανέστατα κάποιοι παράγοντες, ποδοσφαιριστές- και πολύς κόσμος που είχε τις πληροφορίες του- κονόμησαν και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα…

Το ζήτημα είναι ότι αυτά όχι μόνο γίνονται, αλλά ότι τα γνωρίζει και ο κόσμος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, την ίδια στιγμή που κράτος, οι εισαγγελείς και οι ποδοσφαιρικές αρχές κωφεύουν, ακόμα και μετά από ειδοποιήσεις και ρεπόρτα της  UEFA για τα στημένα ή απλά τα ύποπτα ματς στην Ελλάδα.

Και φυσικά το ακόμα χειρότερο είναι ότι η μαφία και ο υπόκοσμος του κοινού ποινικού δικαίου εμπλέκεται αποδεδειγμένα στο ποδόσφαιρο, όπως δείχνουν και οι όλο και πιο συχνοί ξυλοδαρμοί διαιτητών και διαιτητικών παραγόντων.

Το πιο πρόσφατο συμβάν ήταν φυσικά με τον Τζήλο τον οποίον παρεμπιπτόντως παλιότερα είχε στοχοποιήσει και ο ΠΑΟΚ και φυσικά αργότερα και ο Ολυμπιακός, μετά το μόλις προ δύο εβδομάδων ισόπαλο ματς με την Ξάνθη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *