Συνελήφθη ο Ανδρέας Μικρούτσικος !

Life style Ειδήσεις life Τηλεόραση

Τελικά ο πασίγνωστος παρουσιαστής ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Περιστέρι  δεν είναι άλλος  παρουσιαστής Ανδρέα Μικρούτσικο !

Όπως έγινε γνωστό, ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.- κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου- τον σταμάτησαν με το όχημά του στο οποίο επέβαινε, μαζί με μία γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι η σύντροφός του.

Μόλις οι αστυνομικοί έκανα διασταύρωση των στοιχείων, διαπίστωσαν πως τόσο σε βάρος του παρουσιαστή, όσο και σε βάρος της συντρόφου του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης !

Τελικά προέκυψε ότι ο Μικρούτσικος είχε καταδικαστεί ερήμην του για κάποια υπόθεση δυσφήμισης, ενώ η γυναίκα που επέβαινε στο όχημα μαζί του για κάποιες οικονομικές παραβάσεις.

Κανείς όμως από τους δύο δεν είχε εξοφλήσει το χρηματικό πρόστιμο της ποινής και έτσι εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης τα οποία και εκτελέστηκαν τώρα.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν και οι δύο στον εισαγγελέα όπου πήραν αναβολή, προκειμένου οι δικαστικές αρχές να μελετήσουν το φάκελό τους, και αφέθηκαν ελεύθεροι.