Σκοτώθηκαν Σπυροπούλου- Μπάγια για τα μάτια του Ατζούν ;

Life style Ειδήσεις life Τηλεόραση

Σύμφωνα με το “Vanda’s blog”  του γνωστού site Youweekly.gr ένα απίστευτο σκηνικό εκτλίχθηκε μέσα στις τάξεις του ΣΚΑΪ και εμείς το αναπαράγουμε να και με κάθε επιφύλαξη ! Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε…

“Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού βολεύτηκε εκεί στον ΣΚΑΪ αποφάσισε να ξεκινήσει τις «τσαχπινιές» της! Το όνομα της, είχε ακουστεί για την παρουσίαση του “Survivor Panorama” αλλά τελικά ο “σοφός” Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να το δώσει στη Μπάγια Αντωνοπούλου!

Και κάπου εδώ, ξεκινάει και το ζουμί! Η Κωνσταντίνα, θεωρούσε ότι ταίριαζε καλύτερα στο εν λόγω πρόγραμμα οπότε και εξαρχής δεν έβλεπε με καλό μάτι τη Μπάγια! Όταν δε, την εντόπισε στους διαδρόμους του ΣΚΑΙ έγινε χαμός!

Οι δύο παρουσιάστριες χλώμιασαν και όπου φύγει φύγει! Μάλιστα, πηγές μέσα από το κανάλι έκαναν λόγο για χοντρό καβγά!

«Δεν μιλιούνται καθόλου και αν συναντηθούν πλέον, αλλάζουν… διάδρομο! Μάλιστα φροντίζουν τα όποια ραντεβού τους να γίνονται άλλες ώρες γιατί η μία δεν θέλει καν να βλέπει την άλλη ούτε ζωγραφιστή» μου είπαν επί λέξη! Ο Ατζούν από την άλλη, τηρεί σιγή ιχθύος και ουδέτερη στάση, μιας και λίγο πριν την πρεμιέρα του “Survivor 3” το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι γκρίνιες! Κουράγιο, βρε Ατζούν μου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *