Νότης Σφακιανάκης: Δύσκολες ώρες για τον αντιπαθητικό τραγουδιστή!

Life style

Δύσκολες ώρες περνάει-εξαιτίας του χαρακτήρα και της ζηλοφθονίας του- ένας από τους πιο αντιπαθητικούς Έλληνες τραγουδιστές, και γενικά Έλληνες επωνύμους, ο Νότης Σφακιανάκης και  σας μεταφέρουμε αυτούσιο  το ρεπορτάζ μέσα από το έγκυρο www.youweekly.gr !

” Ο τραγουδιστής έχει βγάλει ένα αρκετά “κακό όνομα” στον χώρο της νύχτας μετά τα επεισόδια που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τόσο με την Πάολα όσο και με άλλους τραγουδιστές που αποχώρησαν από το πλευρό του.

Μπορεί μετά το τελευταίο περιστατικό, δηλαδή τον άγριο τσακωμό του με την Πάολα, να βρήκε “στέγη” στην Θεσσαλονίκη στο πλευρό της Έλλης Κοκκίνου αλλά… με το μετά τι θα συμβεί;

Πληροφορίες μου αναφέρουν, πως ο τραγουδιστής βρίσκεται σε μια πολύ πιεσμένη φάση καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα στην επαγγελματική του καριέρα, πλέον! Τι εννοώ;

Πολλοί επιχειρηματίες, και έχω τα ονόματα αρκετών, που διατηρούν νυχτερινά κέντρα, ναι μεν θέλουν τον τραγουδιστή στις πίστες τους γιατί αναμφίβολα είναι τοπ στο είδος του αλλά από την άλλη δυσκολεύονται στο να βρουν κάποιον που να θέλει να συνεργαστεί μαζί του και… κυρίως κάποια γυναικεία ονόματα αρνούνται κατηγορηματικά!

Εκτός αυτού, επηρεασμένοι με όλα αυτά τα γεγονότα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως και να δεχτεί κάποιος να μπει σε σχήμα με το Νότη, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να διαλυθούν τα πάντα στην μέση της σεζόν… φοβούνται δηλαδή και λογικό με όλα αυτά που έχουν ακουστεί…

Αποτέλεσμα αυτού, οι πόρτες για την επόμενη σεζόν να κλείνουν η μία μετά την άλλη και ο καλλιτέχνης να… βρίσκεται μετέωρος από εκεί που κάθε χρόνο είχε τουλάχιστον 2-3 προτάσεις για να επιλέξει!

Δύσκολοι καιροί προβλέπονται… Για να δούμε, θα κάνει κάτι για να αποκαταστήσει την φήμη του; Ωστόσο, ούτε στα προσωπικά του τα πάει πολύ καλά…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *