Μεσσηνία: Εξαφάνιση 64χρονου στη Σαϊδόνα – Εκτιμήσεις για μίμηση της εξαφάνισης Λιαντίνη !

Ειδήσεις Μεσσηνία

Συνεχίστηκαν και χθες οι έρευνες για τον 64χρονο από την Σαϊδόνα της Δυτικής Μάνης, που τον ψάχνουν από το περασμένο Σάββατο σε σπήλαια και χαράδρα κοντά στο Εξωχώρι δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και εθελοντές του Συλλόγου “Γαία” της Μάνης.   

Τον 64χρονο μελισσοκόμο είδαν τελευταία φορά την Πέμπτη στην Καρδαμύλη, όπου πληροφορίες αναφέρουν ότι σταμάτησε με το αυτοκίνητό του για να πάρει τσιγάρα και νερό. Το αγροτικό αυτοκίνητο του αγνοούμενου βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο δρόμο Εξωχωρίου – Δάσους Βασιλικής.

Κάποιοι μάλιστα μιλούν για ένα μήνυμα που φέρεται να έστειλε σε στενό συγγενικό του πρόσωπο, και με βάση αυτό πιστεύουν ότι σκηνοθέτησε την εξαφάνισή του μιμούμενος την μυστηριώδη εξαφάνιση το 1998 του καθηγητή Φιλολογίας Δημήτρη Λιαντίνη -ο οποίος βρέθηκε νεκρός 7 χρόνια αργότερα στον Ταΰγετο !

Ο 64χρονος φέρεται πάντως να γνωρίζει εξαιρετικά καλά την περιοχή, καθώς πέρα από τα μελίσσια που διατηρούσε στο βουνό, θεωρείται έμπειρος σπηλαιολόγος και περιπατητής, αλλά και αρκετά σκληραγωγημένος και γνώστης του ανάγλυφου, ώστε να επιβιώσει μόνος σε αντίξοες συνθήκες.

Γι’ αυτό και προκαλεί εντύπωση ότι δεν έχει ακόμη εντοπιστεί από το Σάββατο ή την Κυριακή, που στις έρευνες συνέδραμαν ομάδες της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, ενώ πέταξε και drone πάνω από την περιοχή που τον αναζητούν.

Χθες, η επιχείρηση ανεύρεσης του αγνοούμενου συνεχίστηκε με τη συμμετοχή πυροσβεστών της ΠΥ Καλαμάτας και εθελοντών της “Γαία”, καθώς οι άνδρες της ΕΜΑΚ αποχώρησαν.

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline.gr