Απίστευτο: Η περιφέρεια χρηματοδότησε παράσταση του παιδεραστή Λιγνάδη στη φυλακή Τρίπολης !

Διακυβέρνηση Ειδήσεις Ελλάδα Μεσσηνία Πολιτικά

Απίστευτο και όμως αληθινό: Σύμφωνα με καταγγελία του επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρου Τατούλη, η περιφέρεια της Πελοποννήσου και ο επικεφαλής της (Ο…γνώριμος μας Παναγιώτης Νίκας)  χρηματοδότησε παράσταση των φυλακισμένων των φυλακών Τρίπολης την οποία σκηνοθέτησε ο κρατούμενος Δημήτρης Λιγνάδης και κατηγορούμενος για βαριά αδικήματα παιδοφιλίας !!

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της παράταξης Τατούλη αναφέρονται τα εξής: “Η απόφαση του κ. Νίκα να χορηγήσει την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και να χρηματοδοτήσει θεατρική παράσταση με θέμα «Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς», η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στο Κατάστημα Κράτησης Τρίπολης, όπου ο κρατούμενος Δημήτρης Λιγνάδης …δίδαξε υποκριτική και έπαιξε το ρόλο του σκηνοθέτη και του αφηγητή, δεν είναι απλά μια πολιτική γκάφα ή ένα πολιτικό λάθος. Είναι ένα πολιτικό έγκλημα και μια ανήθικη πολιτική πράξη, η οποία εκθέτει ανεπανόρθωτα το θεσμό της αιρετής Περιφέρειας.

Ο κ. Νίκας με τις με αριθμό “……….” αποφάσεις του δέσμευσε πιστώσεις χωρίς να αναφέρει τις δράσεις για τις οποίες θα διατεθούν τα συγκεκριμένα ποσά και χωρίς να αναφέρει από πού διαβιβάστηκαν τα αιτήματα, γεγονός που αποδεικνύει ότι έδρασε με σκοπιμότητα”.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: “Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει δημόσια εάν συμφωνεί με τη συγκεκριμένη ενέργεια του εκλεκτού του κ. Νίκα που τόσο πολύ μόχθησε για να τον κάνει περιφερειάρχη”.

Την πλήρη ανακοίνωση της παράταξης του κυρίου Πέτρου Τατούλη μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο…https://www.arcadiaportal.gr/news/tatoylis-politiko-egklima-i-hrimatodotisi-tis-parastasis-lignadi-apo-ton-k-nika

Ενώ, από όσο ξέρουμε, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής καμία διάψευση από πλευράς του κυρίου Νίκα και τι να διαψεύσει άλλωστε αφού τα στοιχεία που παραθέτει ο Τατούλης είναι ατράνταχτα…

Εμείς θα συμπληρώσουμε εδώ πως όντως εκτεθειμένος από αυτή την αθλιότητα δεν είναι μόνο ο περιφερειάρχης Νίκας (που είναι μάλιστα κα ένας θιασώτης του Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια ) αλλά και η κυβέρνηση διότι-να μη γελιόμαστε-αυτή είναι μια απόφαση που ο κύριος Νίκας δεν μπορεί να την πήρε μόνος του, χωρίς την έγκριση των προϊσταμένων τους της κυβέρνησης (όπως το τεκμηριώνει πολύ λογικά και ο Τατούλης) !

Και τέλος πάντως τι είναι αυτό τελικά που ενώνει τον κύριο Μητσοτάκη με ανώμαλους σαν τον Λιγνάδη και τον Κερκυραίο Γεωργιάδη ; Που οφείλονται αυτές οι τόσο καλές και προνομιακές σχέσεις του με παιδεραστές και ΛΟΑΤΚΙ ; Γιατί να μην κρυβόμαστε και οι δύο αυτοί είναι είτε ομοφυλόφιλοι, είτε αμφιφυλόφιλοι (Ο Λιγνάδης δήλωσε το τελευταίο), ενώ γνωστό είναι το πολιτικό του περιβάλλον είναι γεμάτο ομοφυλόφιλους.

Μήπως τελικά που δικαιώνεται έστω και ο κίτρινος ή ακραίος τύπος που κάνει τέτοιες αναφορές για τις σχέσεις της κλίκας Μητσοτάκης με τέτοιες ομάδες ανθρώπων ; Διαβάστε πιο “καυτά” στοιχεία για τις σχέσεις Μητσοτάκη-Λιγνάδη παρακάτω…

https://www.govastileto.gr/lifestyle/markoulakis—mitsotakis—lignadis-pia-i-sxesi-ton-trion-andron/